‘Cabra i Papallona’ veuen la llum

Crear dos personatges divertits però oposats per guiar l’infant a través de sis unitats didàctiques. Aquest va ser el repte proposat per l’editorial EDEBÉ. “Les aventures de la Cabra i la Papallona” en fou el resultat. I aquí les tenim!

Anuncis
Read Article →

‘Fem un conte: de la idea al dibuix’

COM NEIX UN CONTE? Quin camí segueix, des que s’esquitxa el full en blanc amb unes idees primigènies inconnexes fins que se n’imprimeixen i relliguen o encolen els fulls amb […]

Anuncis
Read Article →

Maria de dia, Uana de nit (I)

QUAN L’HOME DE L’ULL AIXAFAT va tornar de les Amèriques amb aquella planta diminuta, qui li hauria dit a la Maria que acabaria regentant-ne una plantació. “És una espècie molt […]

Anuncis
Read Article →

El cambreret, les brasileres i una tropa d’escàndol

[Text: Aleix Cabrera / Veus: Aleix Cabrera i Mar Cercós / Música: Jean-Luc, d’Els amics de les Arts; I want some sugar in my bowl, de Nina Simone; i Written […]

Anuncis
Read Article →

Morse natural

Anuncis

Anuncis
Read Article →

No em toquis els “plusos”

[Text: Aleix Cabrera / Veus: Aleix Cabrera i Mar Cercós / Música: Love is here to stay i I want to stay here, a The best of Ella Fitzgerald, d’Ella Fitzgerald i Louis Armstrong.] –Miranda, faci […]

Anuncis
Read Article →

La Terra parla, el glaç es trenca

El Chonek ha salpat a trenc d’alba per dur-nos entre blocs de glaç i un paisatge de somni. El sol emergent entre cortines de boira, que no arribaven a l’aigua, era un quadre a pastel per retenir a la memòria.

Anuncis
Read Article →

Jo sóc Joana d’Arc

De Joana d’Arc sempre se’n serveix l’èpica, però el dramaturg Pablo Ley va decidir apostar per l’esfera més personal: la infantesa i les emocions, dubtes i certeses que se li revelen en l’etapa adulta. I l’actriu Raquel Ferri hi posa veu, cara i ànima. És JOANA 2015 batalla campal.

Anuncis
Read Article →

Els taps de Sant Jordi

Sant Jordi és una festa que cal viure-la al carrer però som tantes les persones que pensem així, que acaba convertint-se en una feixuga i aclaparadora cursa d’obstacles i, trobar un racó de pau, una odissea.

Anuncis
Read Article →

Del primer càsting a L’Auditori

Si no hagués tornat de Nova York amb un saxo sota el braç, no s’hauria activat l’engranatge que em portarà a l’escenari de L’Auditori.

Anuncis
Read Article →

La flaire de La Colmena

És d’aquelles que et fa viatjar en el temps, que evoca records d’infantensa, que emana tendresa, suavitat i dolçor, que t’agombola sense ofegar-te.

Anuncis
Read Article →

No és un dilluns qualsevol

Quan el dia arrenca mitja hora abans, avança entre somriures afables i paraules que brillen, s’omple de sorpreses inesperades, s’hissen veles, corbates i una arracada de perla, pot ser un dilluns qualsevol?

Anuncis
Read Article →

Es dispara el nombre de santuaris per a la desconnexió

Si el 2004 fou l’any de Facebook, el 2005 el de YouTube, el 2006 el de Twitter i el 2010 el d’Instagram, Pinterest i Whatsapp, ja podem dir que el 2016 serà l’any de la desconnexió de totes aquestes plataformes.

Anuncis
Read Article →

Ets al mercat i no ets digital?

Ser digital avui ja no és sinònim de tenir un web. Amb això no n’hi ha prou. El client o el consumidor vol connectar d’igual a igual, amb persones, i les persones són històries imperfectes resultants d’èxits i fracasos, i amb les persones s’hi ha de poder parlar.

Anuncis
Read Article →

Diana Krall, el jazz magnètic

El Festival de Jazz de Barcelona no podia començar millor. Diana Krall hi ha portat el millor del seu darrer àlbum, ‘Wallflower’, i un reguitzell de temes de treballs anteriors. Amb elegància, senzillesa, proximitat i magnetisme captiva l’auditori sencer.

Anuncis
Read Article →

Com ha de ser l’educació de demà?

Coincidint amb l’#EducationDay a Twitter, tenim un #UOCmeet amb ponents de luxe per imaginar-nos com volem que sigui l’educació del futur. Quines necessitats tindrem? Potser la base no canviï tant.

Anuncis
Read Article →

De #BarçaDreams a #PereDreams

L’atzar és capritxós de mena i amb això no descobreixo res a ningú. N’és tant que ha llençat els daus perquè avui coincidissin dos somnis, el final d’un i l’inici d’un altre.

Anuncis
Read Article →