Superman ha mort

NO PODRIA HAVER ESTAT un final més atípic i sorprenent. Això de salvar vides quan no persegueix la notícia, o a l’inrevés, s’ha acabat. Ara, a la vida d’en Superman, només hi haurà fotografies i escrits i cables i objectius. Ben diferents —això sí— de l’objectiu que l’ha portat a passar el relleu a qui vulgui entomar-lo, que ja en té prou de feines extres i d’horaris amb disponibilitat les vint-i-quatre hores del dia. Imbuït d’una confiança absoluta i la il·lusió que tot anirà bé, desa la roba que ja no farà servir més en un calaix de la còmoda de fusta de roure i redreça les ulleres de pasta que, de tant en tant, se li despengen nas avall.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s